Aromatic Body

Guinot Aromatic kehahoolduse õlidLuonnonmukainen erikoisvartalohoito hellii aisteja ja muokkaa vartalon kaaria

Luonto on täynnä aarteita, joita GUINOT on hyödyntänyt kehittäessään AROMATIC BODY-erikoisvartalohoidot. Kolmessa erilaisessa hoitokokonaisuudessa eteeristen öljyjen energia ja mieltä rauhoittava vaikutus yhdistyvät kosmetologin ammattitaitoisiin hierontaotteisiin. AROMATIC BODY on mielihyvälle ja tehokkaalle vartalonhoidolle omistettu kauneushoitolahetki.

Mitä sinä kaipaat vartalohoidolta?
 
  • AROMATIC BODY MINCEUR on kolmivaikutteinen erikoishoito: eteeriset öljyt stimuloivat rasva-aineenvaihduntaa ja SAUNAMASK –naamio poistaa nesteitä ja kuona-aineita. Vartalo kiinteytyy ja tuntuu välittömästi kevyemmältä.
  • AROMATIC BODY DOUCEUR on ihoa kirkastava ja ravitseva kuorintakäsittely. Herkullisen tuoksuinen kuorinta sisältää sokeriruoko- ja kiwiuutetta. Hoidon jälkeen iho on satiininpehmeä ja kauniin kuulas.
  • AROMATIC BODY ENERGIE on rentouttava hyvän olon –hetki. Eteerinen öljysekoitus ja Energie –hieronta hellivät aistejasi ja valtaavat kehosi mielihyvän tunteella.

ERIKOISVARTALOHOIDON SALAISUUDET:

UUDISTAVA KUORINTA: 100% luonnonmukainen kuorintavoide sisältää kiwiä ja sokeriruokoa. Kuorinta pehmittää ja kirkastaa ihon täydellisesti poistaen kuolleen ihosolukon ja valmistaen ihon vastaanottamaan muita hoitotuotteita. Herkullisen vihr eä sokerinen kuorinta jättää ihon unelmanpehmeäksi.

SELLULIITTIHIERONTA: Kosmetologi tekee erityishieronnan, joka poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja hajoittaa selluliittia. Muokkaava hieronta ja eteeristen öljyjen ainutlaatuinen rasvaa polttava vaikutus kaunistavat vartalon muotoja ja tasoittavat ihon pintaa.

SAUNAMASK: Saunamask- naamio on osa Aromatic Body Minceur –erikoishoitoa, se sisältää savea ja vihreää teetä ja sillä on tehokas, saunanomainen, hikoilua aiheuttava vaikutus. Savi kirjaimellisesti imee kuona-aineet itseensä ja poistaa nesteitä ihokudoksista. Hoidon jälkeen olo tuntuu huomattavan kevyeltä.