Jo yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Jo yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Jo yli 40 vuoden ajan Guinotin missio on ollut auttaa naisia tuntemaan itsensä kauniiksi ainutlaatuisten hoitoinnovaatioiden avulla.  

Guinot kosmetologit, kauneuden ammattilaiset, yhdistävät oman erityisosaamisensa Guinot hoitometodeihin mahdollistaen tehokkaat ja tulokselliset salonkihoidot.

Plastiikkakirurgin poikana Guinotin toimitusjohtaja Jean Daniel Mondin päätti opiskella lääketiedettä ja hankkia tohtorin tutkinnon.

Hankkimallaan koulutuksella ja asiantuntemuksella Jean Daniel Mondin määritti uudelleen ’kosmetiikan’ käsitteen.

Hän on yksi harvoista kosmetiikkayrityksen johtajista maailmassa, joka on hankkinut myös korkeatasoisen tieteellisen tutkinnon. Jeanin koulutus sai hänet perustamaan teknisesti edistyneen laboratorion, joka toimii tarkkojen farmaseuttisten standardien mukaisesti.

Jean tarjosi ainutlaatuisia Guinot hoitoja, erityisesti Hydradermie-hoitoa, VIP hoitohuoneessa Hotel George V:n kauneushoitolassa Pariisissa hotellin ulkomaalaisille VIP asiakkaille. Tämä arvostettu sijainti antoi hyvät lähtökohdat yrityksen vaikutusvallalle, ja hyvä maine rakennettiin alun perin suullisesti!

Guinot päätti antaa hoitojensa yksinoikeudet vain kauneushoitoloille. Vain näissä yrityksissä on koulutetut ja pätevät kosmetologit, jotka voivat toteuttaa näitä ammattitason kauneushoitoja.

Näin naiset löysivät kauneushoitolan muodossa yrityksen, jossa kosmetologit toimivat heidän henkilökohtaisina "kauneuden tohtoreinaan", suositellen juuri heidän iholleen ja tavoitteisiinsa sopivia tuotteita.

Tänä päivänä Guinotista on tullut muiden kauneushoitoloiden vertailukohde, jonka tasolle halutaan päästä.

Guinotin edustus on maailmanlaajuinen: 11 000 hoitolaa 70 eri maassa, mukaan lukien 1800 hoitolaa Ranskassa, jotka tarjoavat ainutlaatuisia Guinot hoitoja ja tuotteita.

Next Article >> Hoitola & Hoitohuone
Comments

Please sign in to comment. Login