Guinot
Back Back to the public area Portail Client

Guinot Ammattitaito

Guinot, N°1 
ammattilaisten ihonhoitobrändi ranskassa

Jo yli 40 vuoden ajan Guinotin missio on ollut auttaa naisia tuntemaan itsensä kauniiksi ainutlaatuisten hoitoinnovaatioiden avulla. 

Guinot kosmetologit, kauneuden ammattilaiset, yhdistävät oman erityisosaamisensa Guinot hoitometodeihin mahdollistaen tehokkaat ja tulokselliset salonkihoidot.

 

Ainutlaatuista asiantuntemusta kauneushoidoista

KASVOHOIDOT

Guinot hoidot ovat ainutlaatuisia, tehokkaita sekä sopivat kaikille ihotyypeille. Patentoidut hoitometodit ovat erinomainen vaihtoehto kauneusleikkauksille, sillä ne hyödyntävät viimeisintä ihonhoidon tiedettä nuorekkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

VARTALOHOIDOT

Mullistavat Gunot-hoitometodit auttavat naisia hoikistumaan nopeasti, tehokkaasti ja pitkäkestoisesti ongelma-alueilta.

TechniSPA-laite hyödyntää kaksitehoista imurullaustekniikkaa näkyvien ja mitattavien tulosten saamiseksi jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien.

KARVANPOISTO

Kosmetologimme hyödyntävät innovatiivisia ja miellyttäviä tekniikoita täydellisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen saamiseksi.  

 

 

 

täydellinen asiakaskokemus

VASTAANOTTO

Guinot kosmetologit toivottavat asiakkaat tervetulleiksi ja esittelevät ainutlaatuiset kauneushoidot ammattimaisessa ympäristössä.

GUINOT ‘KAUNEUDEN TOHTORI’,  KOSMETOLOGI

Konsultaation aikana suunnitellaan tarkkaan juuri kyseiselle asiakkaalle sopiva hoitometodi ja määrätään sopivat kosmetiikkatuotteet – asiakkaan tarpeet ja odotukset ovat tärkein prioriteettimme.

HOIDON PÄÄTTEEKSI

Varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys ja tavoitteisiin pääseminen samalla kun sovitaan seuraava hoitolakäynti.

 

Tieteelliset innovaatiot

Laboratorio ja tuotantolaitos

joka täyttää tarkat farmaseuttiset standardit.