Guinot
Back Back to the public area Portail Client

Tieteelliset innovaatiot

Ainutlaatuiset hoitometodit ja uskomattomat tulokset

Guinot on kehittänyt innovatiiviset hoitolaitteet, jotka mahdollistavat uusien ja alaa mullistavien hoitojen suorittamisen.

L'Hydradermie Cellular Energy

Ihon nuorekkuutta ylläpitävä Hydradermie-hoito räätälöidään sinun tavoitteisiisi sopivaksi

Ihon ikääntymisprosessi alkaa jo syntymästä, kun ajan myötä ihosoluista tulee vähemmän aktiivisia. Soluista puuttuu energiaa ja ne jakaantuvat paljon hitaammin kuin ennen.  Elastisten kuitujen synteesi hidastuu ja ensimmäiset ikääntymisen merkit tulevat näkyviin. Hydradermie Jeunesse on patentoitu hoitometodi, joka palauttaa solujen aktiivisuuden. Tätä räätälöitävää hoitoa (tavoitteen mukaan joko anti-age, kosteuttava, ravitseva, pehmentävä, puhdistava, kirkastava tai aurinkoon valmisteleva/korjaava vaikutus) suorittavat vain tarkan koulutuksen läpikäyneet Mary Cohr ammattilaiset.

Erinomainen vaihtoehto kauneusleikkauksille

Hydradermie Jeunesse vaikuttaa välittömästi vähentäen ikääntymisen merkkejä. Hoidon lopussa iho on selvästi nuorekkaampi, kimmoisa ja kiinteä.


Technispa

Hoidossa yhdistyy 3 innovatiivista tekniikkaa sekä vertaansa vailla oleva Actiserum, joka levitetään iholle hoidon alussa.
Tulokset ovat nähtävissä ja mitattavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Kaksitehoinen imurullaus
Tämä ainutlaatuinen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä hoito mahdollistaa nopeammat ja selvemmät tulokset. Rullaava hieronta suoritetaan ongelma-alueille muovaamaan vartalon linjoja.

Kaksitehoinen ionisaatio

Samalla kun imurullaustekniikka hieroo ihoa, ionisaatiomenetelmä vapauttaa hoikentavia aktiiviaineita, jotka imeydyttyään tehostavat tuloksia ja tekevät niistä pitkäkestoiset.

Lämpövaikutus

Lämpöä tuottava vaihe auttaa pehmentämään ihon pinnan rasvaa ja tehostaa ihon mikroverenkiertoa. Nämä kaksi toimintoa tehostavat nesteenpoistoa sekä tasoittavat ja pehmentävät selluliitista kärsivää ihoa.

 
 
For more information...