SUOMEN SUOSITUIN HOITOLAKETJU

Oletko intohimoinen kosmetiikka-alan yrittäjä, ja haluat parantaa hoitolasi toimintaa? Haluatko taata asiakastyytyväisyyden ainutlaatuisilla hoitometodeillamme ja samalla lisätä yrityksesi arvoa?

Oletko saavuttanut rajasi yksityisyrittäjänä? Haluatko tarjota hoitolassasi tunnettuja ja jo yli 30 vuoden ajan testattuja salonkihoitoja?
Guinot verkosto toivottaa sinut tervetulleeksi, olemme valmiit jakamaan kanssasi menestyksen salat!

TILAA ILMAINEN ESITE

MAHDOLLISUUDET

 

Yli 20 kenttäavustajan tiimi

 

Koulutus, markkinointi ja digitaaliset työkalut

 

Tunnettu brändi, ensiluokkainen sijoittelu ja tunnistettava identiteetti

 

Talousmalli testattu ja todistettu toimivaksi sekä Ranskassa että muissa maissa

OLETKO INTOHIMOINEN, SITOUTUNUT JA VALMIS SIJOITTAMAAN UUTEEN JÄNNITTÄVÄÄN HANKKEESEEN?

Pyydä ilmainen esite

tai soita:
MR FALGUIERES +33 (0)158584175
MR SAHIBOUSIDQ +33 (0)158584177
MS PRUVOST +33 (0)158584137


Brändijohtajamme keskustelevat mielellään asiasta lisää kanssasi.

contact@guinot.comBy subscribing to our "Newsletter" and / or "Contact" and / or "Join Us" spaces, you agree to us collecting, using and disclosing your personal information for purposes related to your request.

The information collected is subject to a computer processing designed to facilitate the connection between you and Guinot SAS, and / or a group of partners.

TUOMME KAUNEUDEN FRANCHISING-YRITYKSIIN

Guinot antaa kelle tahansa alasta kiinnostuneelle mahdollisuuden olla osa tätä kukoistavaa alaa tarjoamalla kokeneen ja menestyneen brändin opastusta ja ohjausta. Guinot franchise-yrityksenä saat käyttöösi tehokkaan organisaation, luovat markkinointistrategiat ja selkeän toimintamallin, joka auttaa yritystäsi menestymään.
Guinotin tunnistettava brändi-imago auttaa sinua menestymään kovan kilpailun keskellä, ja kuuluisa sisustustyylimme on heti tunnistettavissa hoitolassasi. Lisäksi Guinot yrityksenä voi olla varma eettisestä kaupankäynnistä ja reilusta franchising-toiminnasta.  

 

Alkamalla Gunot franchising-yritykseksi, liityt osaksi yhtenäistä ja toisiaan tukevaa yritysperhettä. Franchising-yrityksenä saat tukea, koulutusta ja resursseja onnistuneen liiketoiminnan pyörittämiseen.

MITÄ YRITTÄJÄMME SANOVAT

Tavoitteeni on aina ollut oman hoitolan omistaminen, mutta haaveen tavoittelu ja nimen luominen yksin tuntui pelottavalta. Tämän takia kiinnostuin ideasta toimia franchise-yrittäjänä, sillä olisin osa vakiintunutta verkostoa, jonka osaavalta tiimiltä saisin jatkuvasti tukea ja neuvoja. Guinot on auttanut minua kaupallisesti myyntitekniikoilla, markkinointivälineillä sekä dynaamisella koulutuksella, jotka auttavat menestymään ja kasvattamaan yritystoimintaani.

Justyna,
Franchising-yrittäjä vuodesta 2015, Earlsfield.

Tarvitsin strategian, jolla modernisoin yritykseni sekä saavutan 20% kasvun varmistaakseni toiminnan kannattavuuden, ja uskoin Guinot Franchising-yrityksen tukevan tätä visiota. Astun työurani seuraavaan lukuun ja toivon rakentavani sekä taloudellisesti että emotionaalisesti palkitsevan yrityksen, jonka voin joko myydä tai hyödyntää tukemaan tulevaisuuden suunnitelmiani. Franchising mahdollisuus on antanut minun hyödyntää omia taitojani yhdessä Guinot tiimin kanssa.

Karen,
Franchising-yrittäjä vuodesta 2017, Bramhall.

Matka on ollut maraton eikä sprintti, jokainen yksityiskohta ja mahdollisuus on otettu huomioon tätä tilaa rakennettaessa. Haluamme että asiakkaat voivat nauttia ja rentoutua. Guinot on toiminut erinomaisesti jokaisessa prosessin vaiheessa, joka helpotti työskentelyäni kiireisen aikatauluni ympärillä. Asiat tuntuivat loksahtelevan paikoilleen ja luotain täysin heidän toimintamalliinsa ja tapoihinsa. En olisi pystynyt tähän ilman päättäväisen Guinot-tiimi tukea.

Josh,
Franchising-yrittäjä vuodesta 2018, Windsor.
For more information...