Kasvot

Ravitseva ihonhoito

UUTTA ELINVOIMAA KUIVALLE IHOLLE

Ravitsematon iho näyttää samealta, siitä puuttuu terve hehku ja se saattaa joskus tuntua epämukavalta. Ravitsevat ihonhoitotuotteet täydentävät puuttuvia lipidejä aktiiviaineilla, jotka uusivat ihon välttämättömiä rasvahappoja. Iho on jälleen miellyttävän tuntuinen, kimmoisa ja sädehtivä.  

Kirkastava ja heleyttävä ihonhoito

UUTTA ELINVOIMAA HAPPIKÖYHÄLLE IHOLLE

Elintapoihin (stressi, tupakointi, saasteet jne…) liittyvät ympäristöärsykkeet aiheuttavat iholla näkyviä soluhäiriöitä. Ihosta tulee samea ja siitä puuttuu terve hehku. Bioxygène-hoitotuotteet suojaavat ihoa haitallisilta ympäristön ärsykkeiltä ja palauttavat ihon kirkkauden.

UUTTA ELINVOIMAA SAMEALLE IHOLLE

Kaikki ihotyypit voivat missä tahansa elämän vaiheessa menettää hehkunsa ja näyttää väsyneeltä. Tämän linjan tuotteet on suunniteltu puhdistamaan ihoa ja palauttamaan kaunis hehku.

Kuoriva ihonhoito

UUDISTUNUT IHO

Kuorinta on olennainen osa jokaista ihonhoitorutiinia. Se auttaa poistamaan kuolleet ihosolut, jotka kertyvät häiritsevästi ihon pinnalle. Iho hehkuu nopeasti uutta elinvoimaa. Kuorintoja on kahdenlaisia: biologinen kuorinta herkälle iholle sekä mekaaninen kuorinta kuorivilla rakeilla kaikille ihotyypeille.