Vartalo

Hoikentavat tuotteet

PAIKALLISTA SELLULIITTIA VASTAAN

Jatkuvasti uusinta teknologiaa tarkkailemalla Guinot on pystynyt valitsemaan tuotteisiinsa parhaat aktiiviaineet optimaalisissa pitoisuuksissa. Guinot on kehittänyt laboratoriossaan hoikentavia hoitotuotteita, jotka antavat uskomattomia ja selkeitä tuloksia: päivä päivältä iho on kiinteämpi ja vartalon kaaret tulevat paremmin esille.

Kiinteyttävät tuotteet

MUOTOILTU, KIINTEÄMPI VARTALO

Ihon veltostuminen, raskausarvet ja kimmoisuuden menettäminen ovat ongelmia, joita edes liikunta ja treenaaminen eivät voi korjata.

Guinot tarjoaa vartalonhoitotuotteita, jotka kohdistuvat erityisesti näille veltostuneille ongelma-alueille, auttaen palauttamaan ihon ja kudosten kiinteyden.

Anti-Age ja Muotoilevat tuotteet

KIINTEÄMPI JA NUOREKKAAMPI VARTALO

Ikääntymisen merkkien vastaisesta ihonhoidosta tunnettu Guinot tarjoaa nuorekkuutta ja kiinteyttä ylläpitäviä ja palauttavia, tuloksekkaita vartalohoitoja ja tuotteita.

Guinot on kehittänyt vartalonhoitotuotteensa käyttäen vain parhaita aktiiviaineita optimaalisissa pitoisuuksissa, jolloin tuloksena on nuorekas, kiinteämpi ja hoikempi vartalo, pitkäkestoisesti.

Kosteuttavat/Ravitsevat tuotteet

UNELMIESI IHO!

Vartalon iho tuntuu usein kuivalta ja se vaatii päivittäistä kosteutusta ja huolenpitoa. Guinot vartalonhoitotuotteet on suunniteltu sekä miellyttäviksi käyttää, että tehokkaiksi. Niiden sisältämät aktiiviaineet hoivaavat kuivaa ihoa.

Lisää nämä tuotteet ihonhoitorutiinis heti aamusta alkaen.

Hyvinvointituotteet

UNELMIESI IHO!

Vartalon iho tuntuu usein kuivalta ja se vaatii päivittäistä kosteutusta ja huolenpitoa. Guinot vartalonhoitotuotteet on suunniteltu sekä miellyttäviksi käyttää, että tehokkaiksi. Niiden sisältämät aktiiviaineet hoivaavat ja hyödyttävät vartalon ihoa.  

Lisää nämä tuotteet ihonhoitorutiinis heti aamusta alkaen!

Karvanpoistotuotteet

KARVATTOMAT JA SILEÄT JALAT, PIDEMPÄÄN

Bulbainea sisältävä Dépil Logic-tuotesarja on Guinot karvanpoiston viimeinen vaihe, ja salaisuus pitkäkestoisen karvanpoiston takana. Ne auttavat ohentamaan ja vaalentamaan ihokarvoja samalla hidastaen niiden takaisinkasvua, jolloin ihosi pysyy pehmeänä ja sileänä pidempään.