Lift Summum Lift Summum

Kiinteämpi Iho 50 Minuutissa

Ainutlaatuinen hoitometodi, joka kiinteyttää ihoa ja häivyttää välittömästi väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta.

Tulokset

Hoidon jälkeen:

-          Kasvojen ja dekolteen iho on selvästi kiinteämpi, täyteläisempi ja kohotetumpi.

-          Rypyt ja juonteet ovat tasoittuneet.

-          Kasvot ovat huomattavasti nuorekkaammat.

Hoidon salat

- Lift Summum Kaksitehoinen kuorinta: Kaksitehoinen kuorintavoide hyödyntää sekä entsymaattista- että mekaanista kuorintaa poistaakseen iholta kuolleita ihosoluja tasaisemman lopputuloksen saamiseksi.

- Lift Summum Hieronta: Hierontatekniikat kasvoille, kaulalle ja dekolteelle stimuloivat ihonalaiskudosta välittömästi kiinteyttäen ja nostattaen ihoa, samalla kun hoidossa käytettävän seerumin aktiiviaineet auttavat palauttamaan ihon kimmoisuuden.

- Lift Summum Filler: Tämä ryppyjä häivyttävä tehoaine auttaa tasoittamaan kasvoja, kiitos sen mekaanisen sekä biologisen vaikutuksen. Rypyt ovat selvästi vähentyneet; silmänympärysalue, otsa, hymyjuonteet sekä dekoltee näyttävät tasaisemmilta.

- Lift Summum Naamio Kasvoille ja Dekolteelle: Kasvojen kangasnaamio sekä dekolteen voidenaamio kiinteyttävät ihoa ja selkeyttävät kasvonpiirteitä, palauttaen ihon kirkkauden, nuorekkaan ilmeen sekä miellyttävyyden.

Ihotyyppi

All types, Normal skin, Tired skin

Hinta

90€ - 105€

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu