Detoxygene Detoxygene

Puhdistava ja Hapensaantia Tehostava Kasvohoito

Détoxygène-hoito parantaa ihon hapensaantia ja poistaa iholta sekä toksiineja että saasteita vain yhdessä tunnissa.

Result

Välittömästi hoidon jälkeen iho on kuulas ja hehkuva. Iho voi myös hengittää paremmin.

Care secret

- KUORINTA
Kaksitehoinen kuorinta hyödyntää sekä entsymaattista- että mekaanista kuorintaa, jotka auttavat poistamaan iholta saaste- ja toksiinipartikkeleita sisältävät kuolleet ihosolut puhtaan ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi.

- PUHDISTAVA KASVONAAMIO
Kasvonaamio toimii magneetin tavoin, keräten ja poistaen saastehiukkasia iholta. Kemiallinen EDTA- yhdiste sitoo metalleja kelaatiolla poistaakseen ne iholta. Vihreä savi imee itseensä toksiineja ja epäpuhtauksia.
Naamiolla on tarkoin suunniteltu ja miellyttävä voidemainen tekstuuri. Se levitetään spaattelilla asiakkaan kasvoilla olevan harson päälle, joka vaikutusajan jälkeen nostetaan pois iholta.

- HAPENSAANTIA TEHOSTAVA HIERONTA
Hierontatekniikka sekä hieronnassa käytettävän seerumin aktiiviaineet parantavat ihon hapensaantia sekä vilkastavat ihon mikroverenkiertoa. Actinergie (maissiuute) parantaa solujen hapenottokykyä, näin tehostaen solujen aineenvaihduntaa, ja ATP (biotekniikan aktiiviaine) tuottaa solujen toiminnan kannalta välttämätöntä energiaa.
Purisoft (Moringa siemenuute) muodostaa puhdistavan suojan, joka suojaa ihoa saasteitten haitallisilta vaikutuksilta. Se myös poistamaan haitallisia mikropartikkeleita, sekä estää niitä tarttumasta ihoon. Dermaline (Kelp-leväuute) kosteuttaa ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta.

Skin Type

All types

Expert advice

Détoxygène-hoito valmistelee ihon muihin kasvohoitoihin.

Tämä hoito voidaan tehdä useita kertoja vuodessa aina tarpeen mukaan (saasteiden lisääntyessä, lisääntyneen stressin tai väsymyksen aikana, vuodenaikojen vaihtuessa, juhlakauden päätteeksi, jne.).

Comments

Please sign in to comment. Login