Miksi käynti kauneushoitolassa kannattaa?

Kauneuden ylläpito lähtee pääsääntöisesti kauneushoitoloista.

 

Kauneuden, nuorekkuuden ja hyvinvoinnin ylläpitäminen ovat yleisiä huolenaiheita.

 

Ja silti lähes 90% naisista ei käy kauneushoitolassa!

Tiedätkö tarkalleen ihotyyppisi?

Tiesitkö, että Guinot kosmetologit, kauneuden ammattilaiset, voivat määritellä sen kanssasi?

Kauneudenhoitaja tutustuu tarkasti ihoosi ja tavoitteisiisi konsultaation aikana, jonka kautta hän osaa ehdottaa juuri sinulle sopivia tuotteita ja hoitoja

Kauneushoidot ovat erinomainen vaihtoehto kosmeettisille toimenpiteille, sillä ne keskittyvät tehokkaasti yleisiin huolenaiheisiin, kuten ikääntymiseen ja hoikistumiseen, ja saat tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Guinot on todellakin ainutlaatuinen kauneudenhoidon kokemus, joka hyödyntää tehokkaissa hoidoissa patentoituja välineitä ja laitteita.

 

Miksi ostaa tuotteita kauneushoitolasta?

Hoitoon kuuluu tuotesuositukset, jotka auttavat pidentämään hoidon tuloksia kotona suoritettavalla ihonhoitorutiinilla.

Kosmetologin kanssa määritellyt kauneustavoitteet auttavat juuri sinun ihollesi sopivien tuotteiden valinnassa.

Kosmetologisi ottaa tuotteen valinnassa huomioon tottumuksesi ja mieltymyksesi tuoksuista ja koostumuksista. Lopuksi hän näyttää miten tuotetta käytetään ja miten tuote auttaa tehostamaan tuloksia.

 

Minkälaisia palveluita hoitolasta saa?

 

Guinot tarjoaa laajan valikoiman hoitoja ja ihonhoitotuotteita.

 

Kasvoille löytyy joko manuaalinen- tai Hydradermie-hoito, jotka puhdistavat ihoa tehokkaasti antaen samalla kiinteytystä ja kimmoisuutta.

 

Vartalolle tarjotaan hoikennusta ja rentoutusta, jotka ovat Guinot erikoisuuksia. Technispa-laite ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla.
Lopuksi tarjolla on karvanpoisto, jossa käytetty vaha on suunniteltu antamaan tehokkaan lopputuloksen hellävaraisesti. Sen karvankasvun vastaiset aktiiviaineet auttavat pitämään ihon sileänä pitkään, samalla estäen sisäänpäin kasvaneita karvoja.

 

 

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu