Jo yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Jo yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Jo yli 40 vuoden ajan Guinot'n missio on ollut auttaa naisia tuntemaan itsensä kauniiksi ainutlaatuisten hoitoinnovaatioiden avulla.  

Guinot -kosmetologit, kauneuden ammattilaiset, yhdistävät oman erityisosaamisensa Guinot -hoitometodeihin mahdollistaen tehokkaat ja tulokselliset hoitolahoidot.

Plastiikkakirurgin poikana Guinot'n toimitusjohtaja Jean Daniel Mondin päätti opiskella lääketiedettä ja hankkia tohtorin tutkinnon.

Hankkimallaan koulutuksella ja asiantuntemuksella Jean Daniel Mondin määritti uudelleen ’kosmetiikan’ käsitteen.

Hän on yksi harvoista kosmetiikkayrityksen johtajista maailmassa, joka on hankkinut myös korkeatasoisen tieteellisen tutkinnon. Jeanin koulutus sai hänet perustamaan teknisesti edistyneen laboratorion, joka toimii tarkkojen farmaseuttisten standardien mukaisesti.

Jean tarjosi ainutlaatuisia Guinot -hoitoja, erityisesti Hydradermie-hoitoa, VIP -hoitohuoneessa Hotel George V:n kauneushoitolassa Pariisissa hotellin ulkomaalaisille VIP -asiakkaille. Tämä arvostettu sijainti antoi hyvät lähtökohdat yrityksen vaikutusvallalle, ja hyvä maine rakennettiin alun perin suullisesti!

Guinot päätti antaa hoitojensa yksinoikeudet vain kauneushoitoloille. Vain näissä yrityksissä on koulutetut ja pätevät kosmetologit, jotka voivat toteuttaa näitä ammattitason kauneushoitoja.

Näin naiset löysivät kauneushoitolan muodossa yrityksen, jossa kosmetologit toimivat heidän henkilökohtaisina "kauneuden tohtoreinaan", suositellen juuri heidän iholleen ja tavoitteisiinsa sopivia tuotteita.

Guinot -kauneushoitoloita on 11 000 ympäri maailmaa 70:ssä eri maassa, mukaan lukien 1800 hoitolaa Ranskassa, jotka tarjoavat ainutlaatuisia Guinot -hoitoja ja -tuotteita.

Seuraava sivu >> Hoitola & hoitohuone
Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu